Svi znate ko je DESINGERICA – a ovo je njegova supruga koja mu je rodila dijete, bila je i u rijalitiju – Otprilike Novo
Portal September 8, 2023

Kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica godinama je u braku s Nevenom, koja mu je rodila nasljednika i podržava ga u svemu.

O njegovim nastupima i izjavama bruji cijela regija, a nedavno je u emisiji kod Ognjena Amidžića “krstio” Radu Manojlović i pokazao upravo ono što mnoge zgraža. Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, tek je godinu dana dio estrade, a uspio je postati popularniji od mnogih izvođača koji su dulje od njega na javnoj sceni.

Detalji iz njegova privatnog života nisu previše poznati javnosti, no on je zapravo oženjen i otac djevojčice.

Ono što malo tko zna u našem narodu je da je Nevena Brkljač njegova supruga, a nekada je bila dio reality showa “Hotel Maldivi”, a kako se tada u medijima pisalo, bila je pod stalnim stresom zbog svog tadašnjeg dečka. Njen dečko Dragomir poznat kao Desingerica ju je čako vani. Kako su tada prenijeli domaći mediji, Dragomir se bojao da će pjevač i rijaliti učesnik Nenad Marinković u goste pozvati njegovu djevojku, koja je stalno isticala da voli prirodne ljepotice kovrdžave kose.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*