SIN EKREMA JEVRIĆA IZRASTAO U PRAVOG FRAJERA: TIJELO ISKLESANO OD MIŠIĆA, LIJEP KAO LUTKA, PRAVA MUŠKARČINA (FOTO) – Otprilike Novo
Portal September 12, 2023

Verdin Jevrić, sin pokojnog Ekrema Jevrića, izrastao je u brutalnog muškarca koji je jako vodio računa o svom izgledu. Ipak, Verdin je plijenio pažnju dama svojom isklesanom figurom i napornim radom u teretani, a sada je poznato i čime se Jevrić bavi.

Jevrić živi u New Yorku i radi za tamošnju zaštitarsku tvrtku. Trenutno je nejasan njegov status veze, a sudeći po fotografijama na društvenoj mreži Instagram, djevojke mu ne mogu odoljeti. Vrlo je aktivan na društvenim mrežama, a sudeći prema sadržajima koje objavljuje, jako voli sport. Pogledajte neke od njegovih fotografija:

Osim što redovito ide u teretanu, Verdin uživa i u golfu, jednom od najpopularnijih američkih sportova kojim se bave samo bogati. Išao je na bejzbol utakmice, pecao i uživao u skupim automobilima i zabavi. Podsjetimo, Ekrem Jevrić proslavio se pjesmom Pos’o kućo, pos’o kućo koja je vrlo brzo postala senzacija na internetu. Kasnije, 2010. godine, ulazi u “Farmu” koja dodatno podiže njegovu popularnost i dostiže visoku razinu popularnosti u regiji i svijetu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*