KAD SE ONA SK1NE, I NAJBOLJE RIBETINE PADNU U VODU: G01otinja glumice (54) ZNOJI muški pol, SVE SEVA ispod gaći1ca (FOTO) – Otprilike Novo
Portal October 6, 2023

Jennifer Aniston jedna je od zvijezda na naslovnici časopisa CR Fashion Book za koji je pozirala u raznim izdanjima, odjevena samo u sako preko bikinija Jennifer Aniston jedna je od zvijezda na naslovnici časopisa CR Fashion Book za koji pozirala je u raznim izdanjima, a preko bikinija nosila je samo jaknu.

U spomenutom izdanju glumica se pojavljuje u različitim kombinacijama – od bikinija i kravate do predimenzioniranog Versace odijela.

Na naslovnici koju je stilizirala glavna urednica Karin Roitfeld, Jennifer zablješti u crop top košulji, hlačama i kravati, koja nosi preko elegantnog grudnjaka Fleur du Mal. .

Kroz crno-bijele fotografije koje je snimila Zoe Grossman, zvijezda ima još nekoliko stilova, ističući se u odijelu Bottega Veneta, prisjećajući se svog stila iz doba “Prijatelja” u predimenzioniran komad u devedesetima.

OVDJE

Glumica je za magazin progovorila o svojoj kultnoj frizuri, od inspiracije iz osamdesetih do trenutnog projekta, linije za njegu kose LolaVie.

Jennifer Aniston, koja je svojom frizurom “Friends” definirala cijelu jednu eru, otkrila je da je brend LolaVie nastajao desetljećima.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*