ŽENA IMA 60 GODINA A IZGLEDA KAO BOGINJA LEPOTE: Poznata BAKA se skinula u kupaći, NJENO TELO PRKOSI GRAVITACIJI – Otprilike Novo
Portal October 6, 2023

Demi Moore nikad nije izgledala bolje, rečenica je koja se nebrojeno puta mogla čuti tijekom Pariškog tjedna mode. Glumica se pojavila na modnoj reviji i zasjenila sve svojim izgledom i stajlingom.

Holivudska diva za ovu priliku odlučila je odjenuti crnu prozirnu haljinu, dok su joj se u jednom trenutku vidjele g0e grud.

No, jeste li vidjeli kako Demi Moore izgleda u kupaćem kostimu? Ako niste, sada će vam biti jasno zašto je ona najpoželjnija baka. Inače, glumica je napunila šezdeset godina, a sudeći po njezinom izgledu, mnogi bi pomislili da je puno mlađa.

OVDJE

A kako je svjesna lijepo tijelo koje održava na poseban način, a tome u prilog govori i činjenica da u posljednje vrijeme svoje atribute ističe u svakoj prilici.

Većina njezinih obožavatelja složit će se da je od početka zadržala ljepotu i mladolikost karijeri, a dok se zabavljala s desetljeće i pol mlađim kolegom Ashtonom Kučerom, nitko nije mogao primijetiti toliku razliku u godinama.

Demi Moore u kupaćem kostimu slikana na jahti, ovako izgleda najzgodnija baka

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*