NOVA FOTKA MILENE POPOVIĆ DIŽE PRITISAK I SVE DRUGO ! SVE PUCA OD PROVOKAC1JE: Zbog njenih GRUD11 svi se znoje! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal October 9, 2023

Udovica Olivera Ivanovića dugo je tiha patnja mnogih muškaraca koji su neutješni jer joj je srce okupirano Udovica političara Olivera Ivanovića, Milena Popović, često je aktivna na društvenim mrežama.

Ova dama važi za ženu bez dlake na jeziku, a na svom Instagram profilu često objavljuje kako s poslovnih događaja, tako i iz privatnog života, pa ne čudi što ima čak 114.000 pratitelja.Popovićeva najčešće objavljuje selfije, i to tako je bilo i ovaj put .

Lijepa crnka slikala se dok je bila u autu. Prepoznatljiva je po gustoj crnoj valovitoj kosi, no ovoga puta odlučila je napraviti presedan, te je kosu podigla u opuštenu punđu.

Šminka u obliku crne sjene koja je istaknula njezine lijepe oči i neutralni ruž nisu izostali, a mnogi su komentirali da je podignuta kosa još više istaknula njezinu ljepotu.

OVDJE

Milena je imala bijeli sako, ispod kojeg je nosila crnu čipkastu majicu koja je dodatno istaknula njen bujni dekolte i raspalila maštu brojnim muškarcima koji je prate na internetu.

Bilo je komentara na raznim jezicima, ruskom, engleskom, francuskom, turskom, a bilo je i bračnih ponuda, ali i javnih izjava ljubavi.

Mnogi su ostavljali tužne “smajliće” uz konstataciju da je lijepa crnka nažalost zauzeta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*