STANIJINA MAJKA SE SK1NULA U ŠESTOJ DECENIJI PA MUŠKARCIMA POMUTILA UM: KAKO ZGODNA RIBA!! Dokazala da krv nije voda (FOTO) – Otprilike Novo
Portal October 9, 2023

Stanija Dobrojević proteklih je dana bila u središtu skandala zbog veze s oženjenim muškarcem Asminom Durdžićem, za kojeg tvrdi da nije znala da je oženjen.

Međutim, njegova bivša partnerica Aneli Ahmić prilikom ulaska u reality show “Zadruga 7 elita” rekla je da je starleta rasturila brak.

Stanija je tada navodno prekinula vezu s Asminom, te otputovala u Zanzibar, odakle se redovito objavljuje na Instagramu.

Vrlo je aktivna na spomenutoj mreži, gdje svakodnevno dijeli provokativne fotografije, a starleta svojim izgledom privlači veliku pažnju, a svojedobno je pokazala svoju majku i otkrila da je naslijedila njenu ljepotu.

Da krv nije voda govori i činjenica da je mama Slavica postala prava senzacija otkako je otvorila račun na Instagramu, a mnogi su ostali šokirani kada su vidjeli kako Stanijina mama Slavica izgleda u 60. godini.

Na njezinom profilu na spomenutoj društvenoj mreži najviše je fotografija s kćeri i sinom, ali i nekoliko na kojima je pokazala kako zna uživati.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*