NOVINARKA NIJE IŠLA 3 GODINE NA DEPILACIJU PA PONOSNO DIGLA NOGE: Ono što su VIDELI ostavilo ih je bez teksta(FOTO) – Otprilike Novo
Portal October 12, 2023

Tridesetogodišnja umjetnica, novinarka i poduzetnica, Bethany Burgoyne odlučila se prestati brijati i depilirati te je još 2018. počela rasti dlake po cijelom tijelu.

Tijekom odrastanja i mladosti, ova umjetnica je bila pod pritiskom uklanjanja neželjenih dlačica sa svog tijela kako bi se uklopila u ideal koji nameće današnje društvo, no u jednom trenutku odlučila ih je odrezati i prestati sa svim svojim postupcima opterećujući se godinama.

U dobi od 27 godina počela je preispitivati ​​društvo i ideale koji se ženama nameću, posebice kada je riječ o depilaciji, a kad je navršila 29 godina.

Bethany je otkrila da ima sindrom policističnih jajnika, hormonalni poremećaj koji pogađa najmanje jednu od 10 žena. žene širom svijeta..

Ovo stanje može uzrokovati pojačanu dlakavost, no umjesto uklanjanja dlačica, Bethenny je svoju priču odlučila podijeliti na internetu pa je napravila profil na društvenoj mreži Instagram kako bi drugim ženama pokazala da je u redu biti dlakav.

Ženama savjetuje da se fokusiraju na osjećaj sigurnosti, te da su sigurnost i ljepota u vlastitom tijelu. Kako kaže, žene obasipa komplimentima i tvrdi da će jednog dana i same vjerovati u njih

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*