ONA IMA 28 GODINA, A NJEN DEČKO 70: “Kažu da izgleda kao da mi je DEDA, ali ovo je PRAVA LJUBAV”, a evo kako su se upoznali – Otprilike Novo
Portal October 13, 2023

Dave (70) i ​​Jackie (28) zaljubljeni su par iz SAD-a koji dokazuju da ljubav ne poznaje godine ni granice. Oni svakodnevno uživaju u svojoj ljubavi i suprotstavljaju se okrutnim porukama hejtera koji ih napadaju zbog razlike od 42 godine između njih, piše Daily Star.

Njih su se dvoje upoznali na aplikaciji za spojeve prije sedam godina, kad je Dave bio u posjetu Jackienoj rodnoj zemlji, Filipinima.

Zaljubljeni golupčići su se brzo sve dogovorili, a nakon još nekoliko spojeva Jackie se odlučila pridružiti svom starijem partneru u Americi.

OVDJE

Par se redovito suočava s hejterima koji optužuju Jackie da je sponzorira i sugeriraju da je sa 70-godišnjim Daveom samo zbog njegove radi novca.

OVDJE

Dave i Jackie imaju gotovo 50.000 pratitelja na TikToku i često objavljuju videozapise na kojima uzvraćaju udarac trolovima i inzistiraju na tome da je njihova ljubav prava.

U nedavnoj snimci, koja je prikupila više od 30.000 lajkova, par je otkrio: “Razlika u godinama nam je 42 godine… i to nam ništa ne znači.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*