DEVOJKU IZBACILI IZ ŠKOLE ZBOG ODEVNE KOMBINACIJE! Da li je vama ovo neprikladno i ko je zapravo kriv? (FOTO) – Otprilike Novo
Portal June 12, 2022

Sedamnaestogodišnja maturantica Caris Wilson poslata je kući sa nastave u srednjoj školi NorCam u Britanskoj Kolumbiji nakon što joj je profesor rekao da odjeća koju nosi izaziva nelagodu i nelagodu.

Ta odjeća je, inače, crna čipkana haljina do koljena koju je nosila uz roler. Zbog ovog incidenta digla se velika bura u školi, devojčica je završila u kabinetu direktora, ali i u medijima širom sveta.

Njen otac, Christopher Wilson, podijelio je kontroverzni događaj na Facebooku objavivši video o incidentu, koji je ubrzo postao viralan.

– Moja ćerka je danas poslata kući zbog odeće koju je nosila, a zbog koje su se njen profesor i njen profesor “osećali neprijatno”.

Molim vas, stanite uz Karis i mene, i hajde da se pobrinemo da se ovakve stvari više ne dešavaju studentima – napisao je otac devojčice na Fejsbuku, i završio objavu heštegom #imwithkaris, koji je takođe postao viralan.

Šta vi mislite o svemu ovome da li je kriv roditelj ili ljudi koji rade u školi?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*