ZBOG PRELJUBE BIVŠEM SPALILA KUĆU DO TEMELJA, PA NEKOLIKO GODINA POTOM POGINULA: Ovako poznati vraćaju MILO ZA DRAGO zbog prevare – Otprilike Novo
Portal June 12, 2022

Stara izreka kaže: “Osveta je jelo koje se najbolje služi hladno”. Na taj način, neke poznate ličnosti su smislile prilično kreativne načine da svom bivšem partneru uzvrate zauvek i tako ih povrijedile.

Nakon burnog raskida, najbolje je nastaviti sa svojim životom. Međutim, neke od zvijezda su jednostavno morale povrijediti bivšeg partnera kako bi se razračunale i nastavile dalje. Ovo su neki od “najkreativnijih”.

Devojka Harija Stajlsa, Olivija Vajld, navodno se osećala poniženo nakon što su joj na sceni bezdušno podelili papire o starateljstvu. Glumica, koja ima dvoje djece sa kolegom Jasonom Sudeikisom, izgledala je uznemireno dok je pred stotinama obožavatelja otvorila naslovnicu s natpisom “Lično i povjerljivo”.

Prije nego što se oženio Rachel Weiss 2011, zvijezdom serije “James Bond”, Daniel Craig je bio vjeran producentu Satsuki Mitchell.

Par je bio zajedno sedam godina prije nego što su raskinuli 2010. godine. U to vrijeme se pričalo da ju je Craig ostavio zbog svoje sadašnje supruge, s kojom se oženio šest mjeseci kasnije. Ljut i uznemiren, Satsuki ga je udario tamo gde bi ga najviše boljelo – u džep. Naime, sa njegove kreditne kartice potrošila je milion dolara.

Kanye West je bio bijesan kada je njegova bivša djevojka Amber Rose, s kojom je bio u vezi između 2008. i 2010. godine, otkrila više detalja o njihovom seksualnom životu nego što je želio. “Awww jesi li ljuta što više nisam ovdje da se igram s tvojom kućom?”, napisala je javno na svom Tviteru. Kanje joj je brzo vratila loptu uz javnu objavu: “Prvi znaju da budu ljuti, ali samo da znate da im nikad nisam dozvolio da se igraju sa mojom kućom… Ja to ne radim…”.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*