Tajna PERIKE prećutkivana godinama: Šaban Šaulić je godinama nosio, a onda je zbog NJEGA skinuo! SVI U ŠOKU! – Otprilike Novo
Portal July 3, 2022

U nastavku ovog teksta pisat ćemo o legendarnom pjevaču narodne glazbe, Šabanu Šauliću, koji nas je napustio prije nekoliko godina, kada je izgubio život u prometnoj nesreći koja se dogodila u Njemačkoj kada se vraćao u Srbiju nakon svog izvođenje. Ova tužna vijest tada je poput bombe odjeknula u cijelom regionu, a svi su bili u velikom šoku nakon što su saznali da je legendarni pjevač preminuo. Mnogi ni danas nisu prežalili njegov odlazak, ali njegove pjesme i veliki hitovi podsjećaju na njega.

U nastavku donosimo zanimljiv podatak koji se odnosi na njega, a radi se o tome da je pjevač svojedobno nosio periku, koja mu je inače bila zaštitni znak, a morao ju je nositi jer je ostao bez kose, a onda na jednom prilikom ga je otkinuo i kako je to nastalo, pa je rekao sljedeće: Kad sam imao kosu koristio sam neku kremu koja mi je davala sjaj kosi. Nosiio sam je kao lud, a imao sam dugu, lijepu kosu. I onda je taj preparat učinio svoje i onda mi je počela naglo opadati kosa i brzo sam je izgubila. Prvo sam tupao u Njemačkoj”.

No, Šaban je još 2001. godine odlučio skinuti periku i tada ga je javnost imala priliku vidjeti u potpuno drugačijem svjetlu, a prvi javni nastup imao je u Velikoj paradi, gdje ga je Milovan Ilić Minimax najavio na sljedeći način: Spremi se. za šok, jer ovo je Grand Show. Nastupa s novim imidžom. Dakle, do sada neviđeni Šaban Šaulić. Ljudi te vole i zbog pjesme, ali vjerujem da su sada malo šokirani i oduševljeni tvojim novim imidžom.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*