NAJNOVIJA VIJEST- Sin pjevača Thompsona, Ante (17),završio u BOLNICI – 0perisali ga – Pjevač lomi prste- ZAŠTO ON, DA LI SAM NEŠTO ZGRIJEŠIO – Otprilike Novo
Portal July 11, 2022

Prije nekoliko dana cijelu Hrvatsku, ali i regiju, zatekla je vijest da je sin popularnog hrvatskog pjevača Marka Perkovića Thompsona, Ante, koji ima 17 godina, hitno primljen u bolnicu jer je imao srčani udar, te da je brzo prebačen u zagrebačku bolnicu Rebro.

Od tog dana Thompson uopće nije bio dostupan pa je otkazao sve koncerte, a u medijima se pojavila ova obavijest o stanju njegova sina: “Sinoć je operirao nogu, ima malignu srčanu aritmiju. Noga mu se napunila vodom, bila je dvostruko veća od druge. Pretpostavlja se da je “nešto metastaziralo” – rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Kako prenose mediji u Hrvatskoj, Ante Perković hitno je operiran, a vjeruje se da je sve počelo srčanim udarom. Mediji su, u pokušaju da doznaju više informacija, kontaktirali i Thompsonova menadžera koji je novinarima rekao: “Ovo su privatne stvari mog klijenta i stvarno ne mogu davati nikakve informacije niti izjave o tome”, kratko je rekao Thompsonov menadžer Denis Pletikosa. telefonski razgovor.

Inače, kada je u pitanju Thompsonov privatni život, on i njegova supruga Sandra imaju petero djece, odnosno tri kćeri i dva sina. Kada je 2010. saznao da mu je supruga trudna s blizancima, rekao je da mu se ispunila najveća životna želja jer je oduvijek želio imati petero djece i imati veliku obitelj. Inače, Sandra i Thompson upoznali su se prije 19 godina na jednom od njegovih velikih koncerata, a iste su se godine i vjenčali. Pjevač na društvenim mrežama dobiva podršku svojih obožavatelja iz cijele Hrvatske i svijeta, a više informacija o zdravstvenom stanju njegovog sina očekuje se u narednim danima.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*