GORE portali u Srbiji! EVO zbog koga su se razveli Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska…(FOTO) – Otprilike Novo
Portal July 15, 2022

U ovom jutarnjem članku donosimo najnovije informacije koje nam dolaze s naše javne scene, a čije su osobnosti često tema brojnih medija. Naime, kao što dobro svi znate, privatni životi javnih osoba svakako su vrlo zanimljiva tema za komentiranje, posebice kada je riječ o krahu brojnih brakova koji su se među njima dogodili.

Da ih pregršt ima, to najbolje pokazuje nedavni primjer, kada su nakon 14 godina jedan od poznatijih bračnih parova Duško Tošić i Jelena Karleuša odlučili da se razvedu. Zasigurno je puno skandala koji su činili ovaj brak, a tu je svakako bila i posljednja kap koja je prelila čašu. Nedavno se čak pisalo da je našao novu djevojku, koja je sada dosta mlađa od Jelene.

U nastavku ovog teksta donosimo najnoviju vijest koja je također vrlo šokantna, a riječ je o tome da se popularni voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Daniejla Dimitrovska razvode, što je svakako šokiralo naciju. Tako su nakon deset godina braka njih dvoje odlučili stati na kraj, a o svojoj odluci su odlučili osobno izvijestiti javnost, a u objavi je pisalo sljedeće:

“Želimo da vas obavijestimo da smo odlučili da se rastanemo i da smo zajedno donijeli odluku o razvodu. Ostajemo u prijateljskim odnosima radi interesa našeg sina i ovom prilikom se više nećemo oglašavati niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mjesta dodatnim nagađanjima. Zahvaljujemo svim medijima na dosadašnjoj suradnji i molimo vas da poštujete odluku da se o ovoj temi ne govori.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*