OVO REŠAVA MISTERIJU KO JE UBIO POMAHNITALOG VUKA? Nenu policija oduzela pištolj! Oglasili se i o KRVNOJ OSVETI!! – Otprilike Novo
Portal August 15, 2022

Policija je Cetinjanu Nenadu Nenu Kaluđeroviću, koji je jučer u svojstvu građanina ispitan u Višem državnom tužiteljstvu, oduzela pištolj, koji će biti predmet daljnjeg vještačenja.

Kaluderović je ispitan u vezi s tragedijom na Cetinju u kojoj je Vuk Borilović prije nego što je ubijen ubio 10 ljudi, a Kaluderović se dovodi u vezu s njegovom likvidacijom, prenose Vijesti.

Načelnik Stanice kriminalističke policije za suzbijanje krvnih delikata Centra bezbjednosti Podgorica Srđan Korać rekao je za TV Vijesti da je u toku saslušanje svjedoka, kao i da će biti obavljen veliki broj vještačenja u Kliničkom centru. .stručna mišljenja, naveo je Korać.

Rekao je da je obitelj Borilović na sigurnom i da vlasti nemaju “informacije koje bi ukazivale da će biti krvne osvete”.

Korać je kazao kako će se poduzeti sve mjere i radnje kako bi ta obitelj bila sigurna, istaknuvši kako oni ne mogu odgovarati za počinjeno kazneno djelo.

– Očekujem da će to razumjeti svi građani Cetinja i obitelji stradalih. Svi razumijemo njihovu tugu i bol, ali moramo biti razumni i svjesni da oni nisu odgovorni za zločin, istaknuo je Korać.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*