ZEČICE IZNELE UZNEMIRUJUĆE TVRDNJE O 0DN0SU SA HEFNEROM: Slikao nas PIJANE! Ono što su radile tokom 0DN0SA je UŽAS! – Otprilike Novo
Portal August 20, 2022

Holly Madison i Bridget Marquardt nastavljaju razmišljati o vremenu provedenom u zloglasnoj Playboyevoj vili Hugha Hefnera, prisjećajući se uznemirujućih uspomena tijekom pojavljivanja u novom podcastu.tad je počela hodati s Hefnerom, koji je tada imao 75 godina.

Njihova veza — koja je bila žestoko kritizirana zbog razlike u godinama od 54 godine — prekinuta je 2008., a Madison je iste godine napustila vilu.

Marquardt se, s druge strane, doselio s 28 godina i otišao godinu dana nakon Madisona.

Tijekom vremena provedenog u vili, obje su žene glumile u E! reality serije “The Girls Next Door” zajedno s Hefnerom i bivšom prijateljicom Kendrom Wilkinson.-

Madison je jednom prilikom sišao s poda s crvenim ružem, a on se okrenuo i rekao da mrzi crveni ruž na djevojkama i da ga odmah skine, čak i iako su druge djevojke mogle nositi crveni ruž i činilo se da mu to ne smeta, rekla je Marquardt za Playboy Secrets.

Pa, sada su se i Madison i Marquardt osvrnuli na svoja zajednička iskustva tijekom zajedničkog nastupa u podcastu Juicy Scoop.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*