Prorok koji NE GREŠI: Sve što je Nostradamus predvideo za 2022 se ostvarilo, EVO ŠTA JE OSTALO – Otprilike Novo
Portal October 10, 2022

Nostradamus, Michel de Notre Dame, koji je francuski liječnik i prorok iz 16. stoljeća koji je napisao najpoznatiju knjigu proročanstava ikada tiskanu. Knjiga mu je donijela svjetsku slavu, a sastoji se od proročanstava za nekoliko stoljeća. Pisao je stihovima koji su bili dvosmisleni zbog velikog straha da će ga proglasiti čarobnjakom, ali je također želio da neupućenima ostanu nepoznate tajne proricanja.

Tako je predvidio brojne događaje iz povijesti kao što su: Francuska revolucija, veliki požar u Londonu 1666. godine, jačanje moći Napoleona i Adolfa Hitlera, slijetanje na Mjesec, smrt tri člana obitelji Kennedy i teroristički napad na Svjetski trgovački centar u New Yorku 2001. Jedno od njegovih proročanstava nalaže da svijet očekuje novi rat napadom na Francusku s istoka, a teško je odrediti točan datum njegovih predviđanja jer su na temelju astronomskih kretanja, ali ovaj bi se napad mogao dogoditi u proljeće. Također, ovo predviđanje bi se potencijalno moglo odnositi na napetosti između Rusije i SAD-a koje prijete eskalacijom.

Rusija svakim danom sve više jača svoju vojsku, a već je našla i Kinu kao saveznika, dok su s druge strane NATO i SAD već nekoliko puta zaprijetili teškim posljedicama, ako Rusija napadne Ukrajinu. Osim toga, svi očekuju visoku inflaciju i porast gladi, ali i klimatske promjene. Ovakva predviđanja i nisu toliko neuobičajena s obzirom na pandemiju s kojom se svijet bori zadnje dvije godine, a klimatske promjene veliki su problem s kojim se nosimo već duže vrijeme.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*