UCENJIVALA ME JE, TRAŽILA JE DA SPAVAM S NJOM” Milan Popović u emisiji uživo progovorio o Severini, izneo ŠOK detalje – Otprilike Novo
Portal October 10, 2022

Ako ste propustili jutarnji program prošlog vikenda na TV Pink, niste videli da je gost više od dva sata bio Milan Popović, popularni srpski kralj bakra, koji je bio poznat i po braku sa Severinom. Vjerujemo da ste do sada više puta mogli vidjeti kakve je probleme imao sa Severinom, te kako im je u nekoliko navrata čak i kidnapovala dijete, a sve je više puta završilo na sudu.

Takođe, kako je sam naveo, posle 6 meseci braka razmišljao je o razvodu, ali kada mu je ona rekla da je u drugom stanju, ostao je sa njom i pratio je tokom cele trudnoće. “Nikada nismo živjeli zajedno, viđali smo se vikendom, nakon tri mjeseca su počele svađe. Otišao bih prije nego što je počela svađa, više nije bilo ugodno biti u toj vezi. Nije bilo prijatno u toj vezi. U tih nekoliko vremena Severina je ostala u drugom stanju”, rekao je Popović.

Tada joj je, kako je sam naveo, finansirao cijelu trudnoću jer ga je ucjenjivala, jer nije mogla da radi jer je bila u drugom stanju. Na kraju mu je rekla da mora spavati s njim, ili će ga posjetiti neki njeni ljudi, ili izbacivači. Kada je u programu rekao da joj je vratio kredit od milion evra, a da plaća 10.000 evra alimentacije, Jovani Jeremić ništa nije bilo jasno. “U junu 2013. godine imali smo situaciju, kada sam joj rekao da je ta veza gotova i tada je Severina postala histerična, bili smo na Kipru. Nakon tri sedmice, predložila sam roditeljski plan. Tada smo se našli u Dubrovniku i ona je rekla da ima kredit od milion eura, a ja sam htio da joj vratim taj kredit i da nastavim plaćati 10.000 eura alimentacije. “, rekao je kralj bakra.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*